„Cheese land“ во Веро Центарот

Oд 29 ноември до 15 декември Веро-центарот ќе биде ексклузивно место каде потрошувачите ќе може да уживаат во врвните вкусови на едни од најпрефинетите сирења и кашкавали од целиот свет.
Датум: 28 ное 2013
, Автор: