Casa de Campo | Кафе пауза

Зелена оаза во Мадрид која 400 години била забранета за „обичните“ луѓе

Имало огромен имот што се протегал од кралската палата сè до музејот Ел Пардо, а обичните луѓе не можеле да влезат внатре.