Запознајте ги Бет Дито и групата Gossip

Бет Дито е американска пејачка со секси и сензационален глас. Светот за првпат вистински ја запозна преку познатата песна „Heavy Cross“, која се наоѓа на албумот „Music for men“ издаден во 2009 година и стана вистински хит.