B-watch е првата домашна компанија со реклама на Инстаграм

Компанијата која е лидер во дистрибуција, продажба и сервисирање на брендирани часовници ја спонзорираше првата реклама од Македонија во првиот ден кога Инстаграм на светско ниво дозволи спонзорирани постови.
Датум: 07 окт 2015
, Автор: