Прашања кои ќе ви помогнат да откриете дали сте родени во погрешна деценија

Можеби секој ден наоѓате причини зошто би се вклопите подобро во 80-тите...

Трендови од 80-тите што ќе бидат хит ова лето

Можеби кога сте биле помали воопшто не ви се допаѓала модата од 80-тите. Големите фризури, боите и широките рамена не се за сечиј вкус.