8-ми март | Кафе пауза

Момци заборавете на цвеќињата и чоколадите! Еве што навистина сакаат жените за 8-ми март…

„Имам многу стресна работа и постојано мечтаам за топла бања, одлична книга и малку мир. Мислам дека не барам многу.“ – Јована, 49 години.

Честитајте ѝ го 8-ми март со еден од овие прекрасни цитати од големите умови

„Ако можете да љубите некого, само една личност, со целото свое срце, тогаш постои спас во животот.“ – Харуки Мураками

Прекрасни честитки по повод 8-ми март, меѓународниот ден на жената

Сакајте ги, почитувајте ги и честитајте им го денешниот ден на вашите најмили со некои од овие пораки со кои ќе им го покажете вашето внимание.