60-тите | Кафе пауза

Психоделична уметност: Маникир инспириран од 60-тите

Оваа есен Инстаграм е инспириран од трендовите во 60-тите, а овој маникир сигурно ќе ви се допадне и на вас и кој ќе ви помогне да се расположите во мрачните месеци кои доаѓаат.