Филм: Педесет нијанси потемно (Fifty Shades Darker)

Кристијан се бори со своите внатрешни демони, а Ана мора да се соочи со лутината и завидливоста на една од претходните подредени на Кристијан

Немојте да ги гледате! Филмови кои носат лоша порака за сите жени

Слаби, зависни, оптоварени со сексот и мажите? Дали тоа сме навистина ние?

10 работи кои апсолутно немаат смисла во „50 нијанси сиво“

Иако и понатаму ја сакаме книгата, некои работи навистина се чудни. Направивме листа на работи од популарната „50 нијанси сиво“, кои немаат никаква логика.
Датум: 25 фев 2015
, Автор:

Филм: Педесет нијанси сиво (Fifty Shades of Grey)

Животот на Ана целосно ќе се промени откако ќе го запознае милијардерот Кристијан кој крие темна тајна за себе...

Што мислат експертите за „50 нијанси сиво“?

Романот „50 нијанси сиво“ ја освои женската читателска публика низ целиот свет и покрај негативните оценки од литературните критичари.