Обликувајте го вашето тело и збогувајте се со вишокот килограми за само 5 минути!

И покрај тоа што кратко трае, овој тренинг со сигурност добро ќе ве испоти.

Вие сте единствени

„Животот е море, а човекот – кораб. Умот е сидрото на тој кораб, срцето е едро, а страста – ветер во тоа едро. Каква полза од едро без ветер?“ – Вештица, Венко Андоновски
Датум: 29 мар 2013
, Автор: