10 причини зошто љубовта во 40-тите е најдобра

Кога ќе имате време да се пронајдете себеси, сѐ друго станува многу подобро.

10 нешта што секој треба да ги знае до својата 40-та година

Овие нешта можат да го трансформираат вашиот живот, од професионалниот успех па сè до приватниот живот.

Зошто жените постари од 40 години се попривлечни од младите девојки?

Прочитајте го говорот на Енди Руни, познат радио и телевизиски сценарист, за да го дознаете одговорот.

6 причини зошто 40-тите години се најубавата деценија од вашиот живот

Веќе сте во вашите 40-ти години? Или пак се приближувате кон нив? Подгответе се за најдобрата деценија од вашиот живот!

За дамите над 40 години: Едноставни, но ефикасни трикови за разубавување

Како што минува времето, потребно е да ја промените и вашата дневна рутина за разубавување.

13 работи коишто родителите во 40-тите посакуваат да ги направиле во нивните 30-ти

Бидејќи животот во 40-тите може да биде многу зафатен, родителите често посакуваат во своите 30-ти да направиле барем дел од овие работи.

10 талентирани актери кои станале славни после 40-тата година

Успехот не доаѓа преку ноќ. Трпението, храброста и упорноста се клучните фактори на патот кон успехот.
Датум: 23 мар 2016