40 години | Кафе пауза

Еве зошто 40-тите се најтешките години за една личност: Дали е тоа почеток на нов живот или целосно уништување на стариот?

Постојат два многу значајни периоди во животот на човекот проследени со кризи, а нивниот исход може да влијае врз иднината.

Дали е можно ова? Мажите над 40 години се особено заинтересирани за две работи

Според едно неодамнешно истражување, на мажите над 40 години особено им се допаѓаат две работи - веројатно ќе бидете изненадени кога ќе дознаете кои.

Според експертите, луѓето над 40 години треба да работат 3 дена неделно

Сите ги сакаме одморите и слободните денови, но некои луѓе не можат ни да замислат да си ја скратат работната недела.