Волшебна панорамска фотографија од Дубаи која ќе ве вџаши

Ова е најверојатно најголемата фотографија во светот.Таа нуди луксузен панорамски поглед од највисоката зграда во светот, Бурџ Халифа, овозможувајќи ви да „бидете“ во Дубаи, бар за момент. :)

Како да направите прекрасни панорамски фотографии?

Доколку сакате да создадете вакви панорамски фотографии од 360 степени, нема да ви биде потребна скапа опрема, туку само малку вештина и добар дигитален фотоапарат со основни опции.