Ова е најдобрата ТВ серија на 21. век

Британскиот весник „Гардијан“ ја прогласи „Сопранови“ за најдобра телевизиска серија на 21-виот век.

Светлосни слики: Првиот уникатен вид уметност во 21-от век

Стивен Нап е познат по својата светлосна уметност, која се смета за првата уникатна уметничка форма на 21-от век.

Жената на 21-ви век

Во истиов момент на свет доаѓаат многу девојчиња. И овие малечки дами во иднина ќе бидат жени на 21-ви век. Нив ќе им треба пример по кој ќе се раководат, а ние сме оние кои треба да го постават примерот.
Датум: 10 мар 2013
, Автор: