Ова се најдобрите мобилни апликации за 2015 година

Во продолжение погледнете ги петте најдобри апликации за Андроид и iOS.
Датум: 03 јан 2016

8-те најпопуларни настани кои ги одбележаа социјалните мрежи во 2015

Погледнете ја листата на овогодишните настани кои на момент го срушија и запреа интернетот.

20-те најневеројатни изуми за 2015 година

Избравме 20 од најинтересните нешта кои дизајнерите ги смислија изминатава година, за што им оддаваме признание за креативност, иновативност и практичност.