Кардио тренинг со танцување инспириран од најпопуларните песни од 2000-тите

2000-тите се години во кои излегоа најоригиналните Дизни филмови, но и многу добра музика. Ако ги имате подзаборавено некои од најпопуларните песни, тогаш Мади Лимбурнер е тука да ве потсети, а во исто време и да ви помогне да се чувствувате поздраво и поубаво.