103 години | Кафе пауза

Запознајте ја најстарата уметничка за тетоважи која има 103 години

Освен што филипинската традиција за тетовирање со природни бои е исклучително интересна, оваа прекрасна жена е исто така чудо ги воодушевува сите туристи.