Сите луѓе кои живеат над 100 години ги имаат овие 7 заеднички нешта

Која е тајната на оние кои успеваат да ја надминат 100-тата година?

Да живееја само 100 луѓе на светот…

Во момент кога во светот живеат скоро 7 милијарди жители, се прашуваме каква би била ситуацијата кога би биле само 100. Следува статистиката.
Датум: 26 мар 2013
, Автор: