Креативни и луди начини на кои можете да се пошегувате со вашите најблиски за 1 април

Утре е 1 април, па доколку сè уште не сте смислиле злобно смешен начин да си поиграте со вашите пријатели, соработници или непријатели, тогаш погледнете ги овие креативни начини на кои ќе предизвикате нивното срце да прескокне еден удар.

Како хороскопските знаци реагираат на првоаприлски шеги?

Имајте предвид дека хороскопските знаци различно реагираат на првоаприлските шеги.
Датум: 01 апр 2014
, Автор:

Уште една одлична првоаприлска шега: Глава во тегла

Токму навреме, пред празникот на шегата, веб-сајтот Instructables нѐ послужи со еден интересен проект кој можете да го искористите за да исплашите и насмеете некого на први април.
Датум: 28 мар 2014
, Автор:

16 одлични начини да се пошегувате со некого на 1 април

Се ближи први април, па еве неколку кул идеи за оние кои сакаат да се пошегуваат со семејството, пријателите и колегите на овој ден.
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

Идеи за маскирање за 1 април

Интересни идеи за 1 април кои дефинитивно ќе ве натераат да се маскирате оваа година.