15 инспиративни цитати кои ќе ве уверат дека не треба да се откажувате од вашите цели

Колку пати сте посакале нешто, а потоа сте се откажале бидејќи сте помислиле дека е невозможно да го добиете?

20 мисли од Џ. К. Роулинг кои можат да ви помогнат и во најлошите денови

Доколку поминувате низ лош период, овие цитати можат многу да ви помогнат...