Снежана и ловецот (Snow White and the Huntsman)

Одлична преработка на класичната приказна за Снежана и седумте џуџиња...

Гинисови рекорди поврзани со Нова година

Погледнете ги Гинисовите достигнувања по повод Новата година и божиќните празници...

Флеш игра: Божиќен топ

Ова е една навистина интересна игра која може да ја играте на компјутер додека пиете кафе на пауза. Во едната рака глувчето, во другата кафето.

Интересни Гинисови рекорди #2

Време е прочитате уште една тура интересни и екстремни Гинисови рекорди...