7 мистериозни структури од најмалите светски архитекти

Фотографот Ники Беј патува низ светот и ги истражува џунглите, фотографирајќи ги малите, минијатурни архитектонски мистерии.
Датум: 30 јан 2016

Прекрасна модерна вила во Тајланд

Вилата „Aqualina“ е сместена во тропските шуми на островот Ко Самуи во Тајланд и претставува прекрасно место за одмор и релаксација.

Тарзан навистина постои?

Деве Ду Туи е бивши јужноафрикански службеник од обезбедување, кој решил да започне да го живее животот на Тарзан, со цел да привлече внимание кај режисерите, за да го повикаат за следниот филм.