Искрени родителски совети од Џулија Робертс

Уште откако станала мајка за прв пат во 2004, таа почнала да ги споделува своите искуства и совети.

Филм: Лери Краун (Larry Crowne)

Предвидлива романтична комедија со слатка доза хумор, погодна за филмско попладне со целото семејство...
Датум: 14 јун 2013
, Автор:

Легендарни женски улоги кои за малку не ги одиграле други актерки

Листа од женски карактери од познати филмови кои можеле да бидат глумени од други актерки и во тој случај би биле многу поразлични...

Куче кое се плаши од Џулија Робертс

На ова куче од расата хаска, дефинитивно не му се допаѓа да ја гледа Џулија Робертс низ таблоидите.

Јади, моли се и уживај (Eat Pray Love)

Филм за себепронаоѓањето, за храброста да се направи промена, за потрагата по мир и задоволство, за среќата, прво сам со себе, а потоа со другите...
Датум: 19 ное 2010
, Автор: