Книга: „Расправа во тројка“ – Џулијан Барнс

Љубовен триаголник никогаш не е добра идеја. Ама секогаш е гаранција за добра книга.

„Ова личи на крај“ – извонредно интересен роман од Џулијан Барнс

„Ова личи на крај“ е интересна и возбудлива приказна во издание на Издавачки Центар ТРИ, за еден средовечен маж кој се труди да се помири со минатото за кое долго одбивал да размислува.
Датум: 08 авг 2013
, Автор: