Шокантни вистински приказни коишто покажуваат дека Џон Ленон бил ужасна личност

Сликата која ни е позната за Џон Ленон е човек кој сака мир, кој може да замисли само иднина без сопственост, алчност, глад и војна.

12 познати личности кои прекинале со образованието, но успеале со труд

Погледнете кои познати личности успеале многу иако не завршиле со формалното образование.
Датум: 06 ное 2014
, Автор:

Длабоки инспиративни цитати од Џон Ленон

Човекот кој ги напиша најубавите текстови на „Битлси“ секогаш знаел да каже некоја убава мисла.

Очилата на славните

Погледнете ја листата на најпознати очила низ историјата според веб-дизајнерот Федерико Мауро.
Датум: 27 јун 2013
, Автор:

Ѕидот посветен на Џон Ленон

Дали сте знаеле дека во Прага, Чешка постои ѕид посветен на големиот Џон Ленон? Овој некогаш обичен ѕид, во 80-тите години од минатиот век почнал да се преплавува со графити, пораки...