Џои Трибијани | Кафе пауза

Неколку животни лекции од Џои Трибијани

Кој може да го заборави неповторливиот Џои Трибијани, најголемиот заводник и веројатно најмалку паметниот од групата пријатели?
Датум: 09 фев 2016