12 начини да дојдете до поздраво тело без да ви се наруши распоредот

Со текот на времето, порано или подоцна сфаќаме дека изреката: „Во здраво тело, здрав дух“ е целосно вистинита. Но како да имаме здраво тело и здрав дух?

8 ефективни совети како да го започнете денот

Ова се неколку предлози на активности кои можете да ги направите штом ќе се разбудите, а кои можат да ви помогнат денот да го започнете во подобро расположение и со повеќе енергија.
Датум: 14 ное 2011
, Автор: