Интервју што ќе ви ги отвори очите: Џим Кери ја открива вистината за неговата битка со депресијата

Кери го споделил неверојатното откровение до кое дошол после години слава.

Инспиративни мисли од најсмешниот човек на планетата – Џим Кери!

„Многу сум озбилен кога велам ‘не’ на алкохолот и на дрогата. Животот е преубав за нив.“

Важни лекции за животот и успехот што можеме да ги научиме од Џим Кери

Секогаш кога ќе погледнеме во успешните луѓе, си велиме дека се многу среќни и богати, но дали ова е вистината?

Комедии кои со нетрпение ги очекуваме до крајот на 2014

До крајот на годинава нè очекуваат неколку одлични комедии и многу, многу смеење...

И познатите прават смешни гримаси

Зад совршено насмеаното лице, тие се сепак само луѓе со емоции, реакции и гримаси.

Викенд филмски маратон со Џим Кери

Од неговата богата кариера, тешко можат да се издвојат неколку препораки, па затоа ќе се обидеме да опфатиме филмови од повеќе жанрови, но се разбира на листата ќе се најдат најмногу комедии.