Џими Енет | Кафе пауза

Краток комичен филм: Човек од акција (Man of Action)

Шестминутна комедија која се врти околу еден повлечен и срамежлив маж кој се наоѓа пред голем предизвик кога сака да ѝ пријде на девојката која му се допаѓа...