Џејмс Франко | Кафе пауза

Филм: Интервју (The Interview)

Зулендер на гости кај големиот лидер

Филм: Девојки на распуст (Spring Breakers)

„Забавата која не смеете да ја пропуштите“

Филм: Големиот и моќен волшебник од Оз (Oz the Great and Powerful)

Филм за вербата во сопствените способности