Џејмс Бонд | Кафе пауза

Сите убавици на едно место: Како изгледале Бонд девојките во филмовите за најпознатиот таен агент?

Погледнете ги убавиците со кои се дружеше тајниот агент низ годините и уживајте...

Нашминкајте се како прекрасната нова Бонд девојка

Уште еден одличен мејкап туторијал од Мишел Пан.

Имате 70 секунди да го отклучите 007 во вас!

Интересно видео каде што случајни минувачи се обидуваат да освојат карти за новиот дел од Џејмс Бонд.

Компилација за одбележување 50 години од првиот филм за Џејмс Бонд

Оваа компилација е составена од најдобрите моменти во филмовите за британскиот агент Џејмс Бонд, неговите најдобри цитати, исечоци од главните песни за филмот, неговите прекрасни девојки, исечоци од акциони сцени...

Најпознатите автомобили на Џејмс Бонд

По повод 50-годишнината од појавувањето на серијалот филмови за Џејмс Бонд, ова се најпопуларните автомобили на тајниот агент 007, препознатливи по својата брзина и неверојатните додатоци.
Датум: 15 окт 2012

Незаборавни филмски реплики

„Ќе му направам понуда, која нема да може да ја одбие.“ - Марлон Брандо како Дон Вито Корлеоне во култниот „Кум“
Датум: 15 мар 2012
, Автор:

Девојките на агентот 007 – Џејмс Бонд

Бонд девојките се атрактивни и убави, познати по нивниот впечатлив изглед. Тие се менуваат скоро во секое продолжение на филмот, за разлика од актерите кои го толкуваат Бонд...
Датум: 13 мар 2012
, Автор:

Новата Бонд девојка

Беренис Марло е најновата во редот секси Бонд девојки, бидејќи таа е одбрана да се појави во најновиот дел на Џејмс Бонд, насловен како „Skyfall“.

Одморалиштето „Златно око“ во Јамајка

Ако појдете во Јамајка и го посетите одморалиштето „Златно око“, очекувајте дека тоа ќе биде почеток на вашата нова љубовна врска... со самото место. Ова одморалиште е поранешен дом на креаторот на Џејмс Бонд - 007...
Датум: 05 сеп 2011
, Автор: