Џејмс Блант | Кафе пауза

Џејмс Блант – храбриот романтичар кој плени со својата музика

Музиката на Блант е доказ дека само најхрабрите мажи умеат да ја соголат својата душа покажувајќи ги најсветите чувства во себе.
Датум: 30 мај 2013
, Автор: