Џени Пакам | Кафе пауза

Прекрасни венчаници за модерна свадба

Ако постои дизајнерско име во светот на венчаниците кое го обожаваат сите жени тоа е дефинитивно Џени Пакам.
Датум: 01 јул 2014
, Автор: