Џенифер Лоренс | Кафе пауза

10-те најдобри изјави на Џенифер Лоренс

Понекогаш смешна, а понекогаш сериозна, Џенифер Лоренс е како постар мудрец заглавен во телото на една млада жена.

7 прекрасни изјави за убавината од познатите дами кои ќе ви ја подигнат самодовербата

Кога станува збор за изгледот и самодовербата, овие дами ги одбрале своите зборови и со тоа ни помагаат да се чувствуваме посигурно во себе.

Џенифер Лоренс и Скарлет Јохансон соединети во едно беспрекорно убаво лице

Дигиталното спојување на ликови е многу забавно, а особено кога се работи за 2 прекрасни лица.
Датум: 21 авг 2014
, Автор:

Кога познатите ѕвезди упаѓаат во туѓи фотографии…

Во 2013 година ги видовме познатите личности како им ги „уништуваат“ фотографиите на други луѓе, вметнувајќи се себеси во нив.

Филм: Прирачник за оптимисти (Silver Linings Playbook)

Внимавајте на знаците кои ви ги дава животот...

Филм: Игри на гладните (The Hunger Games)

Филм за жестоката борба за гол опстанок и рамнодушноста на околината кон тоа...