Џенифер Анистон | Кафе пауза

10-те најдобри цитати на Џенифер Анистон

Актерката годинава го прослави својот 52-ри роденден, но сепак изгледа младолико, а нејзината главна тајна се сјајната енергија и неверојатната смисла за хумор.

Дали знаете сè за познатите личности? Овие факти може да ве изненадат!

За познатите личности секојдневно читаме во весниците, на интернет порталите и на разни други места, но сепак постојат неколку интересни факти кои можеби досега не сте ги знаеле за нив.

Познати жени кои блескаат во своите 40-ти години

Овие моќни жени дефинитивно блескаат и покрај тоа што веќе одамна се влезени во „зрелите“ години.

Познатите на својата матурска вечер

Засрамувачките матурски фотографии се чуваат вечно, но радувајте се што барем вашите не се расфрлани по целиот интернет, како на познатите. :)

Новиот дом на Џенифер Анистон

Воопшто не е невообичаено холивудските ѕвезди да купуваат и да продаваат имоти, па така и во оваа 2012 година овој тренд сигурно ќе продолжи.

Само продолжи со тоа (Just go with it)

Филм за лагите и за тоа кога е вистинско време да престанеш со нив и да ја кажеш вистината... како едно „Пинокио“ патешествие може да ти разјасни некои работи и да ти донесе позитивна животна промена...