Одбележана 150-годишнината на Џек Даниелс со успешна потрага по буре во Скопје

Милена Миленковска беше најбрзата личност која го пронајде бурето што беше скриено во скопскиот ресторан „Пелистер“ во рамки на глобалната прослава на 150-годишнината на дестилеријата „Џек Даниелс“.
Датум: 23 сеп 2016
, Автор:

Македонија дел од прославата на 150-годишнината на Џек Даниелс со лов на буре во Скопје

Учесниците во ловот ќе имаат шанса да го пронајдат бурето скриено во Скопје и на тој начин да освојат уникатен бар-сет и патување за двајца во Софија, што вклучува билети за рок-концерт.
Датум: 12 сеп 2016
, Автор:

Најинтересните факти за 150-годишната дестилерија Џек Данилес

Џек Даниелс е бренд и дестилерија што век и половина успева да ги изненади луѓето со тоа што создава и споделува интересни и занимливи приказни.
Датум: 02 сеп 2016
, Автор:

Џек Даниелс полни 150: Најдобрата приказна за доследност уште од 1866 година

Замислете го следново: капки виски минуваат низ три метра јаглен од јавор со цел течноста да омекне. Потоа истата се сместува во специјални, рачно изработени, буриња, каде што созрева.
Датум: 22 авг 2016
, Автор: