џеб | Кафе пауза

20 причини поради кои животот може да биде убав и кога немаш денар в џеб

Ако сте млад човек, тогаш големи се шансите да немате многу пари во џебот. Многу е фрустрирачки, но не е крај на светот. Ова се дваесет причини кои го докажуваат тоа.

Клучот до вашата среќа…

„Никогаш не оставајте го клучот до вашата среќа во нечиј туѓ џеб.“
Датум: 14 апр 2014
, Автор:

Џебно марамче за палто или тефтерче?

Ова интересно и инвентивно тефтерче може да биде одлична визуелна замена за марамчето и нормално, одлично место да ги запишувате сите важни работи.

Безвремен луксуз во вашиот џеб

Идејата на Ив Беар се базира на ставот дека уредите за комуникација треба да се одликуваат со долготрајност и уникатност, со оглед на големите количини пластиката кои завршуваат во отпадот.
Датум: 17 мар 2011
, Автор:

Телефон кој се полни со телесна топлина

Што ако вашиот мобилен телефон може да се полни додека се наоѓа сместен во вашиот џеб неколку часа. На тоа се заснова Nia E-Cu концептот, развиен од страна на Британскиот дизајнер...
Датум: 11 ное 2010
, Автор: