Доколку гласното џвакање на луѓето ве излудува, веројатно сте генијалци!

Истражувањата откриле дека луѓето кои се многу чувствителни на одредени звуци, размислуваат покреативно од оние кои го немаат тоа нарушување.

Еве кои придобивки ви ги нуди гумата за џвакање

Знаевте ли дека гумата за џвакање може да ви го подобри расположението?

Ако сакате полесно да ослабете, тогаш…

Покрај здрав режим на исхрана, потребно е да ги промените и секојдневните навики, доколку сакате полесно да ги намалите килограмите. Некои се помалку, некои повеќе познати. Прочитајте за нив во продолжение.

Што значи да се согорат 200 калории?

Дали сте свесни колку калории трошите во текот на вообичаените секојдневни активности?
Датум: 14 авг 2013
, Автор:

Што ги нервира колегите од работа?

Погледнете што ги нервира вашите колеги од работа. Ако се пронајдете во некој дел од текстот, се разбира, потрудете се да не го правите тоа повеќе на работното место.