Џајв | Кафе пауза

Неодолив танц на 2-годишно детенце

Вилијам Штокебро има само две години, а веќе знае како да ја „запали“ сцената. Погледнете ја неговата уникатна детска верзија на тешкиот американски танц џајв, која слатко ќе ве изнасмее. :-)
Датум: 22 мар 2012
, Автор: