Џастин Тимберлејк | Кафе пауза

Најдобрите песни од Џастин Тимберлејк за создавање романтична, но и сексуална атмосфера

Не постои девојка што во одреден момент од нејзиниот живот немала симпатии кон талентираниот пејач.

20 цитати за озборувањето

Сите озборуваат, сите се озборувани и сите знаат дека озборувањето не чини. И покрај тоа, една од омилените активности на секоја кафе пауза е токму тоа. За да избегнете ваков муабет следниот пат, дискутирајте за овие цитати...

Музички албуми кои го одбележаа 21-от век

Во ерата на дигитализацијата, кога музиката е лесно достапна за пошироката публика, музичките експерти го составија списокот на албуми кои веќе го одбележаа 21-от век.
Датум: 08 апр 2012

Препеви на познати песни кои ќе ви ги разбудат емоциите

Обожавате да слушате акустична поп рок музика? Ако одговорот е да, а вие сè уште не сте слушнале за бендот Бојс Авенју, тогаш дефинитивно ова е вашиот среќен ден.