Џанго разузданиот | Кафе пауза

12 намирници за борба против уринарните инфекции

Храната која ја јадеме, односно молекулите кои се создаваат кога ја вариме влијаат врз растот на бактерии во нашиот уринарен тракт.

Филм: Џанго разузданиот (Django Unchained)

Филм за потрагата по слобода и одмазда