Зошто жените се палат на ќелави мажи?

Судејќи според резултатите од најновото истражување, на жените им се и тоа како привлечни мажите без коса. Ќелавоста делува на жените како афродизијак...

Водени перики на ќелави глави

Тим Тадер направил хумористична фотосерија наречена Водени перики (Water wigs), за која гологлави луѓе му позирале додека кон нив биле вперувани балони со вода.
Датум: 26 авг 2012
, Автор: