8 знаци дека станува збор за вистинска љубов на прв поглед

Мали, романтични моменти кои накратко ќе ве претворат во безнадежни романтичари.

Научно докажано: Љубовта на прв поглед навистина постои!

Сѐ уште нема конечен одговор што би ја разрешил оваа љубовна мистерија, но тоа не значи дека љубовта на прв поглед не е вистинска.

Тајната на здравата љубовна врска: По 84 години заедно тие сѐ уште се сакаат како првиот ден

Томас тврди дека веднаш штом ја здогледал Ајрин, знаел дека со неа сака да го помине целиот негов живот.

Имаш пошта

Ќе се вљубите едно сосем обично утро, по подготвеното кафе донесено во кревет. Тогаш ќе ви светне една прекрасна идеја – го/ја сакам. Како пошта. Динг-донг – имате пошта.
Датум: 23 феб 2014
, Автор:

7 љубовни врски кои секој сака да ги доживее

Ова се 7 романси кои најчесто ги среќаваме во филмовите и книгите и повеќе или помалку посакуваме да ги доживееме.
Датум: 18 ное 2013
, Автор:

Љубов на прв поглед!?

Да бидеме на чисто со една работа. Љубов на прв, па и на втор или трет поглед не постои. Тоа е занес, страст, почеток на симпатизирање. Љубовта е една од оние работи коишто не се случуваат преку ноќ.
Датум: 27 апр 2013
, Автор: