љубовно писмо | Кафе пауза

Најубавото љубовно писмо на сите времиња: Ти си главната причина поради којашто постојам…

Роденденската честитка којашто Џони Кеш ја напишал до својата сопруга Џун Картер е прогласено за најубавото љубовно писмо на сите времиња.

Љубовни писма на Фрида Кало од тинејџерските години кои ќе ви предизвикаат бура од емоции

Љубовните писма на Фрида од нејзините тинејџерски години го докажуваат фактот дека таа била обично човечко суштество со чувства и емоции, исто како и сите нас.

Страсно љубовно писмо напишано од писателот Хенри Милер до неговата љубовница

Писмо полно со страст од почетокот на една забранета љубовна врска...

Покажете му на вашиот партнер дека искрено го љубите

За да не дозволите вашата врска неславно да заврши, имајте на ум дека сите односи помеѓу луѓето треба непрестајно да се негуваат за да можат добро да се развиваат.