Како изгледа совршената љубовница?

Најважно е какви жени бираат мажите за нивни долгогодишни партнерки со кои ќе стапат во брак и ќе го делат животот. Но, не помалку важно е и каков е профилот на љубовниците со кои мажите најчесто изневеруваат.
Датум: 02 дек 2013
, Автор:

Забавна мозочна гимнастика: 12 кул оптички илузии

На која страна гледа коњот: кон нас или кон хоризонтот?
Датум: 29 окт 2012
, Автор: