Ју Ту | Кафе пауза

Музички стихови: Уникатноста на видовите – Ју Ту (Original of The Species – U2)

Стихови напишани од Боно кои се инспирирани од ќерката на Еџ, но имаат универзална димензија и можат да се однесуваат на секое дете...