Мајки, искористете го секој момент! 16 инспиративни филмови кои треба да ги погледнете заедно со вашето дете

Тие во себе содржат силни пораки кои ќе ги научат вашите деца како да донесуваат добри одлуки и како да станат најдобрата верзија од себе.

Инспиративни цитати за животот од познатите цртани јунаци од детството

Возрасните честопати знаат да кажат дека цртаните филмови се со детски и незрели содржини. Но, понекогаш тие може пријатно да ве изненадат...

Најпознатите реплики од „Картун нетворк“

Фанови на цртаните на „Картун нетворк“ од 90-тите години, овој пост е посветен на вас и на вашите омилени херои!
Датум: 14 апр 2012
, Автор:

Јунаците од цртаните филмови вметнати во познати слики

Карактерите од цртаните филмови секогаш ни се претставени во испреплетени и возбудливи ситуации, затоа и толку ги сакаме.