Познати ѕвезди кои оваа година го слават својот 50-ти роденден

Тешко е да се поверува дека некои од вашите омилени ѕвезди оваа година го слават својот 50-ти роденден.

Екстремно спортски автомобил од Италија

Фантастичен спортски автомобил конструиран по повод прославата на стогодишниот јубилеј на автомобилската дизајнерска куќа Бертоне.