ЈП Водовод и канализација | Кафе пауза

Сега, повеќе од кога и да е, на децата им е потребно чувство на сигурност: ЈП Водовод и канализација – Скопје со поддршка на децата и младите од СОС Детско село

Корисниците на ЈП Водовод и канализација – Скопје заедно со мартовската сметка ќе добијат и писмо со кое се повикуваат по пат на доброволно донирање да ги поддржат децата и младите без родителска грижа и оние во социјален ризик.
Датум: 03 апр 2020
, Автор: