Јосип Броз Тито | Кафе пауза

25 неверојатни споменици од поранешна Југославија

Белгискиот фотограф Јан Кемпенерас направил тура низ територијата на поранешна Југославија и со помош на мапа на споменици од 1975 година, ги направил овие прекрасни фотографии.