Јордан | Кафе пауза

Земјата се трансформира во Марс во оваа неверојатна пустина

Погледнете само како се менуваат боите на пустината, претворајќи ја оваа локација во место што повеќе наликува на Марс одошто на Земјата.

Природните убавини на Блискиот Исток

Спектакуларна природа, како и на секое друго место на нашата прекрасна планета...